Fodrász Rotterdamban

Selymes hajak, penge frizurák minden mennyiségben. Egy magyar fodrász munkássága Rotterdamban. HajRÉMtelenítés... :)

Kapcsolat

M. Hajni m:06685133965

e:fodrasz@mail.com Klikk!

Hétfō-Péntek: 9.30-18.00

Hétvége: 10.00-14.00

DEFINÍCIÓ: A HajRÉM

hajrem.jpg
Tünetei: hajunk elviselhetetlen, formátlan, kezelhetetlen, már már önállò akarattal rendelkezō lényként trònol fejünkön. Elõfordulása: bárhol a világban, leginkább olyan emberek fején, akik már huzamosabb ideje nem tettek látogatást a hajRÉMtelenítõnél, elõidézve ezzel a sürgõsen orvosolandó állapotot. Következményei: sapka, sál, papírzacskó, napszemüveg, Lady Gaga...Ja, izé...õ nem. :)
Egy szó, mint száz nem jó lenõtt, kopott, töredezett, ápolatlan hajjal szaladgálni az utcán. Hajtípustòl, és sok egyéb tényezōtōl függōen 1-2 havonta érdemes fodrász segítségét kérni rakoncátlan fürtjeinkhez. Ebben lehetek kedves olvasòm a segítségedre a hét minden napján, egyfajta mobil fodrászként Rotterdam és környékén. Elõzetes idõpont egyeztetés után, felkereslek otthonodban, vagy a kért helyen és elkészítem neked a választott frizurát. Rotterdam területelén belül kiszállásom díjmentes!
Rólam: Már több mint 4 éve dolgozom fodrászként. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon szeretem a szakmát, így munkaidőmben is azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.
Ha még nincs fodrászod, vagy szeretnél egy megbízható, precíz, Rotterdami fodrászt, keress fel bátran!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fodraszrotterdam.blog.hu/api/trackback/id/tr513534650
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása